Nieuws

Inschrijving Jubileum Diekmarkt XXL 2018 geopend.

In dit jubileumjaar van de Diekdaegen, wordt ook de Rommelmarkt XXL op zaterdag 1 september as een bijzondere markt. Er komen veel extra’s die ook deze rommelmarkt op die zaterdag het mooiste uitje van Salland maakt. Zo is er oa. verweven door de markt dit jaar een standwerkersconcours.

De gezellige rommelmarkt die de Wijhese Molen verbindt met de activiteiten in het park Wijhezicht. Hard toe aan een zolderopruiming of het uitmesten van de schuur? Ideaal te combineren met een marktplaats op deze bijzondere editie van de Rommelmarkt XXL. Vroege inschrijvers zijn veel goedkoper uit, want aangemeld en betaald voor 1 juli gelden lagere tarieven. Alle informatie is te vinden op site www.diekdaegen.nl. Hier kunt u het inschrijfformulier downloaden of u rechtstreeks online aanmelden. Snel inschrijven dus want vol is vol.

Actie ‘Hart voor Salland’ van de Rabobank –> Stem op de Diekdaegen

We dingen samen met ongeveer 360 andere clubs mee naar een bijdrage uit de sponsorpot van de Rabobank Salland (maar liefst  € 160.000,–).

De hoogte van het sponsorbedrag hangt af van het aantal stemmen dat we krijgen. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig.

 

Stem je mee en help je ons zoveel mogelijk stemmen te krijgen?

 

Wie kunnen er stemmen?

Dit jaar beleven we de vijfde editie van Hart voor Salland. Daarom mogen dit jaar alle klanten*  van Rabobank Hart van Salland hun stem uitbrengen.

Klanten* van de bank ontvangen rond 8 maart 2018 per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van vrijdag 9 maart t/m maandag 19 maart 2018 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Iedere klant ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal drie stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting ontvangt, hoe groter de donatie van Rabobank Salland.

(* Natuurlijke personen die op 1 januari 2018 bankieren bij Rabobank Salland)

Vraag ook je familie, vrienden, buren en collega’s om hun drie stemmen te geven aan de Diekdaegen door deze mail door te sturen en ze te vragen de Diekdaegen (je eigen club dus) te steunen.

Wij zouden graag zien dat iedereen de Diekdaegen steunt met de 3 stemmen. De overige 2 stemmen kun je geven aan andere Wijhese deelnemers.  Wij bevelen je van harte Tafeltennisvereniging “TTV Wijhe” aan.

Deze sympathieke club wil de bijdrage van deze actie gebruiken voor de renovatie van de kantine in haar clubgebouw.

Via onder andere onze website (www.diekdaegen.nl), Facebook en Twitter gaan we ook campagne voeren.

Helpen jullie mee door te delen, like-en en retweet-en?