Internationaal muziekprogramma en Ierse dans op het Keltisch Festival Wijhe

Op zaterdag 1 september zal op het Keltisch Festival Wijhe, wat een vast onderdeel is van de Wiejese Diekdaegen, een gevarieerd muziekprogramma worden gepresenteerd. Daarnaast wordt er o.a. Ierse Dans gedemonstreerd door Rose Irish Dance School. Drums & Pipes worden verzorgd door de Drum & Pipeband The Highland Regiment  uit Deventer. Deze groep zal optreden tussen het publiek op het festivalterrein maar ook op de Langstraat.  

Muzikale optredens op het podium door Tobermore, Volluk en Squander Squad
Soms lieflijk en sussend, vaak opzwepend en stampend. Over de energieke en uitbundig folkmuziek die Tobermore maakt wordt vaak gezegd dat het de luisteraar direct in vervoering brengt.  De vijfmans band Volluk brengt Ierse en Schotse folkmuziek van hollandse bodem. Het Keltisch Festival wordt dit jaar afgesloten door de band Squander Squad. Dit muzikale vijftal, met een mix van (Ierse) Folk, Balkan en Klezmer zorgt voor ambiance bij iedere gelegenheid. Sterke eigen nummers, gebracht met aanstekelijk enthousiasme, aangevuld met covers van bekende folkbands. De strak in de hoogste versnelling gespeelde folkrock en de dronken zeemanswalsjes missen hun doel niet. Maar de band schuwt ook niet wat rustigere, sfeervolle luisterliedjes.

Kijk voor meer informatie op www.keltischfestivalwijhe.nl en www.diekdaegen.nl

 

Actie ‘Hart voor Salland’ van de Rabobank –> Stem op de Diekdaegen

We dingen samen met ongeveer 360 andere clubs mee naar een bijdrage uit de sponsorpot van de Rabobank Salland (maar liefst  € 160.000,–).

De hoogte van het sponsorbedrag hangt af van het aantal stemmen dat we krijgen. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig.

 

Stem je mee en help je ons zoveel mogelijk stemmen te krijgen?

 

Wie kunnen er stemmen?

Dit jaar beleven we de vijfde editie van Hart voor Salland. Daarom mogen dit jaar alle klanten*  van Rabobank Hart van Salland hun stem uitbrengen.

Klanten* van de bank ontvangen rond 8 maart 2018 per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van vrijdag 9 maart t/m maandag 19 maart 2018 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Iedere klant ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal drie stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting ontvangt, hoe groter de donatie van Rabobank Salland.

(* Natuurlijke personen die op 1 januari 2018 bankieren bij Rabobank Salland)

Vraag ook je familie, vrienden, buren en collega’s om hun drie stemmen te geven aan de Diekdaegen door deze mail door te sturen en ze te vragen de Diekdaegen (je eigen club dus) te steunen.

Wij zouden graag zien dat iedereen de Diekdaegen steunt met de 3 stemmen. De overige 2 stemmen kun je geven aan andere Wijhese deelnemers.  Wij bevelen je van harte Tafeltennisvereniging “TTV Wijhe” aan.

Deze sympathieke club wil de bijdrage van deze actie gebruiken voor de renovatie van de kantine in haar clubgebouw.

Via onder andere onze website (www.diekdaegen.nl), Facebook en Twitter gaan we ook campagne voeren.

Helpen jullie mee door te delen, like-en en retweet-en?